Каталог товарів

Jack Daniels Tennessee Apple (Джек Деніелс Яблуко) 35% 0.7L

Немає на складі
В наявності
0,00 грн
790,00 грн

Немає на складі

Способи доставки
  • Самовивіз з Нової пошти
  • Кур'єр Нової Пошти
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ на картку
Характеристики
Опис

Jack Daniel's Tennessee Apple — це ароматизований віскі від відомого лікеро-горілчаного заводу Jack Daniel's, який славиться своїм унікальним віскі Теннессі.

Смак і аромат: Jack Daniel's Tennessee Apple має яскраво виражений яблучний аромат із солодкими та фруктовими нотами. Смак характеризується виразним яблучним присмаком, доповненим м'якістю віскі Jack Daniel's Tennessee. Ви також знайдете відтінки карамелі, ванілі та тонкого дубового відтінку. Він пропонує збалансоване та доступне поєднання яблучної солодкості та тепла віскі.

Інгредієнти: Цей віскі виготовляється шляхом змішування віскі Jack Daniel's Tennessee з яблучним лікером, що забезпечує виразний смак яблука.

Регіон: Jack Daniel's виробляється в Лінчбурзі, штат Теннессі, і відомий своїм традиційним виробництвом віскі Теннессі.

Подача: яблуко Jack Daniel's Tennessee Apple зазвичай подають у чистому вигляді або з льодом, щоб відчути смак віскі з яблуками. Його також можна використовувати в різних коктейлях, таких як Apple Jack, який поєднує його з лимонним соком і простим сиропом.

Jack Daniel's Tennessee Apple — це ароматизований віскі, розроблений для тих, хто любить солодкі та фруктові ноти яблука в поєднанні з м’яким характером віскі Теннессі. Це універсальний спиртний напій, яким можна насолоджуватися самостійно або використовувати для додання унікальної родзинки класичним і сучасним коктейлям.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Переглянути всі
Підтвердіть свій вік
Вам вже виповнилося 18 років?